Home

Aruncator de talere manual

Huntershop Accesorii Aruncator de talere manual Afiseaza imaginea marita. Aruncator de talere manual. Cod:. Pret: 50 RON. Adauga in cos. Acest produs nu este disponibil in stoc. Pretul nu include cheltuielile de livrare. Aruncator de talere manual. Aruncator talere manual Champion pentru toate tipurile de talereAruncator talere manual Champion Acest produs este un aruncator de talere manual, compatibil cu talere mini, midi si standard.

Apr 01, 2014 VAND Aruncator de talere manual Do All Competitor. Este confectionat din metal cu finisaje placute, culoare verde. Arunca 1 sau 2 talere la distanta Aruncator talere automat cu alimentare la 12V sau 24V. Distribuie pe Facebook! Elimina acest produs din lista mea de favorite.

Adauga acest produs la lista mea de favorite. Aruncator de talere manual. Aruncator de talere manual. 50 RON Adauga in cos. Electro Sock Scorpy Max V cu spray autoaparare. SCORPY Max Stun Gun with Pepper Spray 500 000 V CORPY Max an 240 RON Adauga in cos. Spray de autoaparare cu piper TW 1000 40 ml Aruncator de talere manual. Este confectionat din metal cu finisaje placute, culoare galbena.

Arunca 1 sau 2 talere la distanta de 3550 metri. aruncator talere manual, aruncatr talere, aruncator de talere ARUNCATOR TALERE LAPORTE 185 DTL 6C. Aruncatorul de Talere Laporte 185 12 PC PRO a devenit un element esenial pentru competitiile sportive.

Capacitatea de 500 sau 700 talere pe 12 coloane Ideal pentru modul pozitionare turn, acesta a asigurat reputaia n lume i la Campionatele Europene. De asemenea, Cluburile de Tir cu Arma din lume