Home

Hartie manuala comanda pizza

Cutie pizza 28 cm produs recomandat pentru Pizzerie detalii si comanda Tava polietilena pentru paline pizza 29, 70 EUR Tava din polietilena de inalta densitate pentru paline pizza, dimensiuni 60x40x7. 5 detalii si comanda Cutit pentru taiat pizza cu rola 5, 80 EUR Cutit pentru taiat pizza, cu rola 100 mm, maner 240 mm din hartie absorbanta, reglabile, inaltime 22 Formulare de comand pentru: cutii carton, colaare si separatoare de carton, cutii pizza, fagure de carton, carton ondulat, capace, tvie.

Realizat din hartie manuala cu insertii de iarba verde, croit la comanda, cu grosimea de 1 cm, inveleste cat se poate de natural si placut amintirile dragi.

Read more Leave a Acasa Pictura Hartie pentru arta Caligrafie, ilustratie Rola hartie japoneza KizukiKozu Rola hartie japoneza KizukiKozu Hartia manuala japoneza pe baza de fibra vegetala Kozo este cea mai frecvent folosita in Japonia, fiind manufacturata 100 din fibra Kozo (dud japonez) avand cea mai lunga fibra. Invitatia este realizata din hartie manuala cu insertii de iarba si petale albastre de flori, iar in sigiliul rosu de ceara sunt prinse trei fire de lavanda bogata adusa din Provence.

Invitatia este asezata intro cutie realizata la comanda, in tonul lavandei, totul fiind invaluit intro hartie speciala translucida. Hartie manuala A4 21 x 30 cmSuport ideal pentru realizarea de diplome, invitatii de nunta, ambalaje, semne de carte, plicuri etc. Modalitatile de imprimare indicate sunt: serigrafie, tipar inalt, imprimare inkjet.

Invitatiile Dark and Twisted, realizate din hartie manuala cu insertii vegetale brune, surprinse intro sedinta foto extraordinara de catre Land of The White Deer si Wedding Details. Invitatia scroll a fost realizata la comanda pentru un eveniment ce sa tinut intro locatie de poveste.

Cutii Pizza Personalizate Care a fost prima pizzerie din lume? n 1830, sa deschis prima pizzerie din lume, n Napoli: PortAlba. Pizza se cocea cu lav de la Muntele Vezuviu. Pungi din hartie impermeabila pentru fastfood si rotiserie (4) Pungi din hartie natur cu fereastra (cu microperforatii) pentru panificatie (5) Pungi din hartie pentru farmacie (5) Hartie manuala texturata dimensiune aproximativa 30x40cm.

A ceasta hartie manuala este fabricata manual si este realizata din fibre vegetale si hartie reciclata. Aceasta hartie poate fi folosita pentru diferite proiecte de Pentru a putea comanda produse de pe acest site, aveti nevoie de un cont de client.

Hartie manuala Magna Carta 30X42cm Stamperia. Alege o culoare. Set 3 plicuri hartie manuala, 10. 5x15. 5cm Stam Alege o culoare. Album hartie manuala ivory Stamperia. Alege o culoare.