Home

Globuri din sticla pictate manual meat

Pentru comenzi de globuri serie scurta si unicate, va rugam sa ne contactati pana in luna august pentru a fi lansate in productie. ORNAMENTE, DECORATIUNI SI FIGURINE DIN STICLA PENTRU POMUL DE CRACIUN. STICLA SUFLATA MANUAL IN DIFERITE FORME. ORNAMENTE DIN STICLA SUFLATE SI PICTATE MANUAL.

Magazinul online www. artstip. com se adreseaza segmentului de decoratiuni, decoratiuni pentru casa, decoratiuni Globuri din sticla pictate manual meat gradina sau decoratiuni din sticla pentru biroul dumneavoastra. Oferim decoratiuni pe sticla de o inalta calitate, executate manual, cu vopsele speciale. Aceste decoratiuni pe produse din sticla, executate de artistii nostri sunt produse din sticla unicate. Decoratiuni si cadouri unicat pictate manual pe obiecte din sticla Realizata cu pasiune, fiecare piesa este pictata manual in tehnica Vitraliului aparent, iar pictura este unicat.

Culorile folosite sunt speciale pentru pictura pe sticla. Globurile din sticla pentru bradul de craciun sunt pictate si decorate manual. Putem spune ca suntem o mica fabrica de globuri din sticla cu ateliarul aflat in Jucu Herghelie. In fiecare an producem aceste globuri din timp incepand cu luna ianuarie. Unde pot s gsesc cele mai frumoase globuri de Crciun?

Aceasta a fost ntrebarea care ma frmntat de cnd am nceput s umblu pe la trgurile de Crciun. mi doream s gsesc nite globuri pictate manual care s dea un aer aparte bradului de Crciun din casa noastr. Fuleki glass, producator de ornamente de craciun, Globuri de craciun pictate manual si Bijuterii Murano.

Decoratiuni craciun din sticla pentru Mos Craciun. Ornamentele de Craciun cuprind globuri din sticla modelate si pictate manual, cu decoruri ornamentale diverse, pentru un pom de iarna multicolor. Artizanatul textil cuprinde o serie de ii traditionale, camasi barbatesti, fete de masa, tisflaifare, perdele si stergare cu motive traditionale, toate cusute si brodate manual in cele mai frumoase Globuri de sticla pictate manualobiecte handmade, Timisoara, Romania.

809 likes. Ornamente din sticla pentru Craciun, pictate manualobiecte decorative, Globuri de sticla pictate manual. SensoryArt by Diana este pagina mea de facebook. Ea a luat nastere odata cu postarea primelor globuri de Craciun pictate din iarna lui 2016. Dec 18, 2014 Globuri de sticla pictate manual, de vnzare. Globuri de sticla pictate manual, de vnzare. Skip navigation Globuri din ata! esferas decorativas con hilo! Duration: 2: 09. Astfel, sa nascut ideea acestei cutii din lemn de fag, in care am asezat 3 globuri de sticla, pictate manual.

Contrastul puternic al lemnului baituit, pune in valoare peisajul feeric, de iarna. Globurile de sticla, sunt pictate in culori delic. Fara globuri cumparate, nu exista globuri pictate, asa ca opera mea creativa a inceput cu un shopping ca la carte.

Stiam exact ce cautam: globuri din sticla, de 10 cm diametru, rezistente si elegante, daca se poate cu agatatoare tot din sticla.