Home

Basca dama tricotata manualidades

Bereta (bascuta) tricotata manual dintun fir de grosime medie, cu lana 75, intro nuanta frumoasa de albastru spre gri. Este de marime medie, nu foarte ampla, si are un Jun 24, 2013 Bluze tricotate de dama de la BFashion, exact pe gustul tau.

Jun 19, 2014 Descrierea modului de lucru si alte modele gasiti pe Bereta si boneta tricotata Beretele si bonetele impletite isi reiau locul in moda, dupa o perioada in care nu au mai fost in atentia designerilor si a publicului. Modelele sunt foarte variate, de la cele vesele, cu mot si mixuri de culori si May 23, 2011  Sa invatam sa crosetam si sa tricotam. Crosetatul si tricotatul sunt indeltniciri foarte vechi.

Modelele sunt concepute sau preluate de la batranii nostri si se adreseaza tuturor persoanelor cu experienta in arta crosetatului si Berete dama Tiam pregatit o colectie impresionanta de berete de dama clasice, retro sau moderne prin care sa iti completezi tinuta sic. Tricotate, de fetru sau lana, in diverse culori si cu elemente decorative elegante, funde ori flori aplicate, vor adauga un aer aparte oricarei tinute.

basca bereta fes colorat crosetat manual 50 LEI 80 LEI 37 basca bereta fes roz crosetat manual 45 LEI 65 LEI 30 caciula mov tricotata manual 40 LEI 60 LEI 33 Sep 16, 2013 Caciula tricotata pentru copii Model preluat de pe cmappu. blogspot. com SizeMarimea 1 an De curand, am tricotat aceasta caciula si a modele de borduri crosetate Borduri crosetate Scheme borduri b Instructiuni de tricotare pentru basca tricotata din mohair si lana: Se monteaza pe acele circulare nr.

3, 90 ochiuri cu firul de lana si se lucreaza un ochi pe fata unul pe dos 10 randuri circulare. Se tricoteaza apoi inca un rand cu firul de lana numai pe fata. La bereta tricotata din imagini firul era destul de gros si am pornit de la elastic cu 72 de ochiuri, am crescut pana la 136 de ochiuri dupa care am scazut pana la 8 ochiuri si am incheiat trecand firul cu croseta prin cele 8 ochiuri.

Magazinul online de haine dama Maxine va ofera bereta, caciula, berete dama, berete dame, berete femeie, berete femei, caciuli dama, caciuli dame, caciuli femeie, caciuli femei, berete dama tricotate, berete de dama crosetate, berete de dama elegante, berete de dama moderne, berete de dama ieftine, berete de dama online, caciuli de dama Cumpara Caciuli si palarii dama online de la eMAG!

Descopera promotiile zilei si preturile avantajoase la o gama variata de Caciuli si palarii dama.