Home

Cutie manuala vs dsgb

Mar 18, 2017 Cutie automata sau cutie manuala Adi Td. Loading Unsubscribe from Adi Td? Ele nu baga, deci nu sunt stigmatizate social sa foloseasca Cutie manuala vs dsgb manuala. Da, cutia automata costa mai mult, dar Cutie manuala vs. cutie automata: 6 avantaje ale automatei care ne fac sa uitam de manuala Cutiile automate, la fel de fiabile ca cele Stiu ca sa mai discutat topicul DSG vs. Manuala, dar nu cazul particular pe care vreau sal dezbat. In cazul de fata, am studiat Configuratorul unui VW Golf VI, si am constatat ca pentru echipare 4 Motion (Tractiune Integrala) nu exista posibilitatea unei transmisii automate, iar combustibilul nu poate fi decat Diesel.

Muli dintre voi probabil vai gndit bine nainte de a cumpra o main la care ar fi transmisia potrivit. Cutie manual vs. cutie automat. daca esti un tip sportiv care merge seara si duminica atunci eu iti recomand manuala. Daca umbli ziua prin oras de colo colo prin ambuteiaje mai bine DSG. Subiectiv eu prefer cutia manuala dar in ultima vreme traficul infernal din oras ma cam aduce in pragul disperarii. tare imi doresc o cutie automata Plus ca am de facut 14 km zilnic de Oct 27, 2008 DSG vs manuala personalchiar nu stiu daca se merita 1500euro pt o cutie DSG Multi spun ca se merita banii Altii, sunt totalPage 1 of 9 Cutie manuala automatizata (sau secventiala) cu dublu ambreiaj O variatie a acestei cutii o reprezinta PowerShift de la Ford cutie manuala robotizata cu dublu ambreiaj.

Schimba vitezele mai rapid ca o cutie automata, dar mai lent decat DSG de la VW. Mar 07, 2006  Cutie manuala vs. cutia secventiala DSG In conditii de condus sportiv, este mai buna (mai rapida, mai placuta) cutia DSG fata de cutia manuala Jun 30, 2015  Cutie manuala automatizata (sau secventiala) cu dublu ambreiaj O variatie a acestei cutii o reprezinta PowerShift de la Ford cutie manuala robotizata cu dublu ambreiaj.

Schimba vitezele mai rapid ca o cutie